Carlogic

garage facturatie oplossing

CARLOGIC : optionele modules

De CARLOGIC garagesoftware is modulair opgebouwd en dat heeft zo zijn voordelen! Want je kiest enkel de modules die je nodig hebt, passend binnen je budget. Ontdek hier alvast de verschillende modules en vraag ons gerust om advies.

Carpass doorgave

Kilometerstanden eenvoudig doorgeven? Het kan met de module CARPASS van CARLOGIC. Je geeft enkel de nieuwe kilometerstand in bij aanmaak van een factuur en CARPASS doet de rest. Je input wordt bewaard en de nodige info gaat door naar CarPass. Enkel facturen aangemaakt als ‘werkfactuur met CarPass’ worden doorgestuurd. Je kiest dus zelf de facturen alsook het moment van verzenden. Automatisch of met één druk op de knop, bijvoorbeeld één keer per week. Dit alles met een gebruiksvriendelijk opvolgscherm voor de statussen (te versturen, wacht op antwoord, fout en goed). 

Werkorders

Dit zijn genummerde werkfiches. Voor elke interventie wordt er een werkorder met nummer aangemaakt. Je kiest een klant-/wagencombinatie, voegt de werkzaamheden voor het voertuig toe, eventuele opmerkingen enz. De gebruikte onderdelen kunnen reeds gelinkt worden. Handig voor de facturatie, want de geselecteerde onderdelen of producten van het werkorder worden automatisch overgenomen bij het maken van de factuur. Er is ook een scherm voorzien voor de opvolging van de nog niet gefactureerde werkorders. Inzicht in je openstaande interventies met slechts één muisklik!

Stock module

Onze stockmodule geeft je de kans om producten als stockproducten aan te duiden en aantallen in te geven, inclusief minimum- of maximumstock. Bij het uitfactureren worden de stockaantallen in mindering gebracht. De MINI stockmodule geeft een melding tot bestellen als een product onder het stockminimum gaat. Dankzij de MAXI stockmodule koppel je elk product aan een leverancier en heb je de mogelijkheid om op het einde van de dag automatisch bestellijsten te laten afprinten, voor elke leverancier één bestelling. En uiteraard kan je ook stockoverzichten afdrukken (bv. aankoopwaarde of verkoopwaarde stock), handig voor de boekhouder.

Financieel beheer

Het financieel beheer van je firma loopt op wieltjes met CARLOGIC. Denk aan het boeken van in- en uitgaande betalingen, het bijhouden van het kasboek, het afchecken van de rekeninguittreksels, het overboeken tussen rekeningen enz. Diverse lijsten helpen je om het overzicht te bewaren. In combinatie met onze module betalingsherinneringen garandeert de module financieel beheer een maximum aan resultaat en inzicht, met een minimum aan input.

 

 

Scanner & barcode gebruik

CARLOGIC is ontwikkeld voor scannergebruik. De barcodes van de producten scan je probleemloos in, om ze weer snel met behulp van de scanner terug te vinden tijdens het uitfactureren. De module gaat perfect samen met werkorders en tijdsregistratie. Elke werknemer krijgt een badge waarmee hij werktijden kan registreren in CARLOGIC. Hierbij kan hij zijn start-/stoptijden registreren, in combinatie met de barcode van het werkorder. Bij het uitfactureren worden alle werkuren opgeteld en toegevoegd aan de factuur. 

Tijdsregistratie

Meerdere uurtarieven, meerdere mekaniekers, die werken aan één of meer werkorders? Geen probleem dankzij onze module tijdsregistratie. Elke mecanicien scant de start-/stoptijd voor een bepaald werkorder. Bij de facturatie van dit werkorder gaat CARLOGIC alle werktijden samentellen en toevoegen aan de factuur. Een belangrijk extraatje: het is mogelijk om per mecanicien een overzicht op te roepen, met in detail de werkorders waaraan hij tussen een instelbare start-/stopdatum heeft gewerkt. Zo kan je de bezigheden van werknemers perfect controleren.

Additionele documenten

Met deze module beschik je over een aantal handige documenten, zoals:


•    Aankoopfactuur overname particulier + marge attest
•    Controlelijst aflevering wagen
•    Sleutellijst (je kan aan elke wagen een sleutelnummer toekennen)
•    Verkoopovereenkomst
•    Verkoopbrochure (achter voorruit te plaatsen)
 

Bandencentrale Module

Het beheren van je bandenbewaring was nog nooit zo eenvoudig! Met onze module bandencentrale leg je per wagen alle details vast. Van merk, type, grootte, toestand, zomer- of winterband, op de velg, wielbouten, wieldeksels tot plaatsbewaring. De klant krijgt een bewaringsfiche als bewijs. Achteraf banden via nummerplaat terugvinden in je magazijn? Geen probleem meer! Indien gewenst, kan het systeem bewaringsprijzen berekenen met een prijs per dag bewaring.

Bonnenbeheer

Een (af)leveringsbon nodig? Heb je klanten met meerdere voertuigen, die meermaals op interventie komen per maand? Met deze module maak je bonnen aan per interventie en met een druk op de knop voeg je ze toe aan één factuur.

Ticketverkoop

Ideaal voor garagehouders met kassasysteem! Met onze module ticketverkoop kan je kleine aankopen op een ticketje plaatsen en afdrukken. Ook mogelijk: aankopen per klant op het einde van de maand omzetten naar één factuur.

 

Carlogic Carlogic

Carlogic voordelen

BETAALBAAR & MODULAIR

Volledig modulair opgebouwd, dus je kiest wat je nodig hebt. Bij ons geen extra kosten voor modules die je toch niet gebruikt.

MULTI USER

Met meerdere gebruikers samen met CARLOGIC werken, bv. 1 pc voor facturatie en 1 pc in de werkplaats voor de werkorders.

VRIJBLIJVENDE & GRATIS DEMO

Wij zijn overtuigd van ons product. Je kan steeds vrijblijvend het programma uitproberen. En aankopen doe je pas als ook jij overtuigd bent.

DAGELIJKS GEBRUIKEN MEER DAN 100 GARAGES CARLOGIC

Meer dan 100 garages over gans België werken met CARLOGIC

PERSOONLIJKE DOCUMENTEN LAYOUT

Integratie van je eigen logo en huisstijl mogelijk.

TIJDSBESPAREND

CARLOGIC software verdient zichzelf snel terug. Gegarandeerd een investering die loont. Met CarPass doorgave, handig informatie opzoeken van klanten, auto’s, facturatie van het laatste onderhoud enz.

MOGELIJKE INSTALLATIES

standaard windows pc client server

cloud installatie

citrix of terminal server machines

 

JCON voordelen

ERVARING MET ADMINISTRATIE IN DE AUTOMOTIVE SECTOR

DYNAMISCH

PERSOONLIJKE SUPPORT

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD